Matchtröjor och supporterprylar

Vill du visa att du är en äkta AIK:are bör du skaffa rätt kläder. Bäst är att handla i klubbens egna AIK Shop som ligger i närheten av Friends Arena på Dalvägen 30 i Solna. Chansen finns att trycka din egna personliga matchtröja. Vill du ha en tröja som garanterat kan användas säsong efter säsong är det inte dumt att själv välja namn och nummer. AIK-kläder går att hitta i alla storlekar. Andra kläder som alltid går hem är halsdukar, mössor och t-shirts. Förutom AIK Shop brukar alla stora evenemang erbjuda försäljning. Inne på Friends Arena hittar du en särskild AIK Shop-kiosk. Den ligger bakom södra läktaren.

En av AIK:s nya huvudsponsorer är företaget Nike som säkert är välbekant för alla svenskar med sina högklassiga skor och sportkläder. I AIK Shop kan man hitta deras omtyckta ziptröja med AIK:s klubbmärke. De har också träningströjor med både Nike-loggan och AIK klubbmärket. Alla som gillar Nike kan lätt skapa en hel outfit som stödjer laget med allt från byxor till tröjor och vattenflaskor. Köper man på nätet är det fri frakt om man gör en stor beställning.

Supporterprylar

Förutom kläder finns det många andra sätt att visa sitt stöd för AIK. Flaggor, vinglas, gosedjur, doftgranar, musmattor m.m. går enkelt att köpa på nätet eller i butik. Älskar man sitt lag ska man stödja det i alla väder. Betta på AIK när du spelar på sport och försök se så många matcher som möjligt på plats. Annars kan du utnyttja livestreaming och se AIK-matcher i bra kvalitet på antingen datorn eller en mobil enhet. Även när man ser i det egna hemmet eller hos kompisar är det helt rätt att använda sina supporterprylar. Är man stolt över AIK kan man visa det överallt. Sätt upp en AIK-flagga vid huset. Fäst en AIK-dekal på bilen. Var kreativ och handla från officiella återförsäljare så att klubben får en del av intäkterna.