AIK:s matcher live

Ett av de bekvämaste sätten att se AIK:s matcher är att titta på så kallade livestreams på nätet. Man är inte längre beroende av TV-tider, utan chansen finns att se alla matcher i Allsvenskan direktsänt. Enklast är att ha ett abonnemang hos C More. De äger rättigheterna att visa Sveriges högsta fotbollsserie under 2018. För en relativt liten månadskostnad kan du streama samtliga 240 matcher. Dessutom behöver man inte titta live. Matcherna finns tillgängliga 48 timmar efter start. Alla som har pressade scheman och gärna vill kunna se AIK i efterhand har mycket att hämta hos C More.

Livestreams från stora spelbolag

Ett annat alternativ är att förlita sig på stora spelbolag. Om du ägnar dig spel på nätet har du säkert märkt att de erbjuder egna livestreams. Tanken är att kunderna ska kunna se om deras spel går hem. Trots allt ökar spänningen om man lagt en liten slant på en av AIK:s matcher. Tycker man om livebetting är det ännu viktigare. I den spelformen vill man kunna följa mindre händelser i matcherna och förändra sin strategi om man ser ett tydligt trendbrott. Spelbolag som Unibet, Bet365 och Betsson är viktiga sponsorer för fotbollen. De pumpar in mycket pengar i svensk fotboll, faktiskt inte bara Allsvenskan, utan även Superettan och lägre divisioner. Till och med för framgångsrika lag som AIK är det viktigt att återväxten av svenska spelare är stark. Allsvenska lag försöker alltid rekrytera talanger från de lägre divisionerna.

Bettar man på fotboll ser man alltså till att stödja fotbollen och idrott i stort. Möjligheterna har aldrig varit bättre för svenska spelare som vill kunna följa all spänning och dramatik live. Om Allsvenskan på allvar ska kunna konkurrera med utländska ligor är både betting och att locka sponsorer två viktiga pusselbitar. AIK har gjort sitt för att höja publiksnittet i Allsvenskan och skrivit kontrakt med ledande företag. Vi supportrar bidrar också när vi betalar för att se fotbollen och vårt favoritlag får ta del av de inkomster som fördelas ut till klubbarna.